Rugklachten en schouderklachten behandeling

schouderklachten en rugklachten behandeling bij de chiropractorOm goed te kunnen functioneren met sport en andere activiteiten is het van belang dat het lichaam optimaal functioneert. Dit geldt voor de bewegelijkheid van alle gewrichten in het lichaam, maar ook de aansturing van de spieren is van groot belang.

Het functioneren van het zenuwstelsel wordt sterk be√Įnvloed door het functioneren van de wervelkolom. Als een spier niet goed wordt aangestuurd door het zenuwstelsel dan kan deze spier niet zo snel reageren als zou moeten. Dit leidt vaak tot blessures.

Ook voor sport specifieke rugklachten en schouderklachten biedt onze chiropractor de juiste behandeling

De meeste sport specifieke klachten kunnen goed door de chiropractor behandeld worden. Het belangrijkste in de behandeling is natuurlijk het achterhalen van de oorzaak van de klacht. Uiteraard wordt ook ingegaan op oorzaken die door eventueel verkeerde materialen veroorzaakt zijn.
Het optimaal functioneren van de wervelkolom is essentieel voor het voorkomen van blessures.

Chiropractoren worden echter ook opgeleid in het behandelen van klachten aan andere gewrichten. Zo worden bijvoorbeeld bewegingsbeperkingen in enkels als gevolg van een verstuiking en bewegingsbeperkingen in schouders ten gevolge van schouderontstekingen vaak met goed resultaat door chiropractoren behandeld. Zoekt u een effectief rugklachten of schouderklachten behandeling? Plan direct uw afspraak via onze website of bel ons!