Rugklachten behandelen in Enschede

Rugklachten effectief laten behandelen in Enschede door de chiropractorRugpijn of lumbago is een verzamelnaam voor verschillende problemen in de rug die pijn kunnen veroorzaken. Veel voorkomende klachten in de rug worden veroorzaakt door een verkeerde houding, overgewicht, te weinig beweging, een val en overmatig stress. Tijdens de zwangerschap kunnen ook klachten in de lage rug en bij de bekken ontstaan door verandering in de hormoonspiegel, toename van het lichaamsgewicht en verandering van de lichaamshouding.

Deze verandering kan een bewegingsstoornis de tussen wervelgewrichten tot gevolg hebben. Zodra deze bewegingsstoring optreedt, kan de tussenwervelschijf verkeerd belast worden waardoor verschillende omliggende structuren overbelast kunnen raken. Het gevolg is dat pijnzenuwen overprikkeld worden waardoor de ‘goede’ bewegingszenuwen minder functioneren.

 

 

 

Kom met uw rugklachten langs op onze vestiging in Enschede voor uitvoerige intake gesprek

Overbelasting aan de rug kan allerlei soorten pijn tot gevolg hebben: van een zeurende tot stekende pijn in de rug tot een uitstralende pijn naar de benen. Als normale fysiotherapie geen oplossing biedt, laat uw rugklachten in Enschede dan eens behandelen door een chiropractor. Onze specialist is deskundig in de behandeling van problemen van uw gehele rug door intensieve manuele therapie. Naast het behandelen van de klacht werkt de chiropractor ook preventief. Door een regelmatige controle en gerichte adviezen voorkomt hij verdere beschadiging van uw wervelkolom en zenuwstelsel.

Laat u terugbellen

Locaties