Laat uw nek- en rugklachten behandelen in Alphen a/d Rijn

Rugklachten effectief laten behandelen in Enschede door de chiropractorRugpijn of lumbago is een verzamelnaam voor verschillende problemen in de rug die pijn kunnen veroorzaken. Veel voorkomende klachten in de rug en nek worden veroorzaakt door een verkeerde houding, overgewicht, te weinig beweging, een val en overmatig stress. Tijdens de zwangerschap kunnen ook klachten in de lage rug en bij de bekken ontstaan door verandering in de hormoonspiegel, toename van het lichaamsgewicht en verandering van de lichaamshouding.

Deze verandering kan een bewegingsstoornis de tussen wervelgewrichten tot gevolg hebben. Zodra deze bewegingsstoring optreedt, kan de tussenwervelschijf verkeerd belast worden waardoor verschillende omliggende structuren overbelast kunnen raken. Het gevolg is dat pijnzenuwen overprikkeld worden waardoor de ‘goede’ bewegingszenuwen minder functioneren.

 

 

 

Kom met uw rugklachten of nekklachten langs op onze vestiging in Alphen a/d Rijn voor een intake gesprek

Overbelasting aan de rug kan allerlei soorten pijn tot gevolg hebben: van een zeurende tot stekende pijn in de rug tot een uitstralende pijn naar de benen. Heeft u al geruime tijd nekklachten en rugklachten, bezoek ons dan op onze vestiging in Alphen a/d Rijn. Wacht niet te lang, zodat onze chiropractor zo snel mogelijk het onderliggende probleem van deze klachten kan oplossen. Naast het behandelen van de klacht werkt de chiropractor ook preventief. Door een regelmatige controle en gerichte adviezen voorkomt hij verdere beschadiging van uw wervelkolom en zenuwstelsel.