Behandelingen

Overbelaste pols behandeling

een overbelaste pols behandeling bij de chiropractor verlicht de pijn

Overmatig gebruik van de pols leidt tot overbelasting. Je staat er niet bij stil, maar onze hand is een complex lichaamsdeel dat samengesteld is uit een groot aantal beenderen, spieren en pezen. De samenwerking tussen al deze onderdelen maken het mogelijk een zeer ruime beweeglijkheid toe te laten met een relatief grote kracht. Er zijn drie soorten beenderen te vinden in de hand: vingerkootjes, middenhandsbeentjes en de handwortelbeentjes. Pols- en handklachten kunnen gepaard gaan met (veel) pijn en vermindering van functies. Zo kan een overbelaste pols negatieve invloed hebben op bijvoorbeeld uw nachtrust en dagelijkse activiteiten.

 

Hoe gaan we uw overbelaste pols behandelen?

Indien je klachten hebt aan je hand of pols, is de behandeling hiervan afhankelijk van de oorzaak. Heeft u bijv. een ongeluk gehad, dan adviseren wij altijd om direct contact op te nemen met uw huisarts. In de meeste andere gevallen kan rust alleen al een helende werking bieden, waarbij wordt geadviseerd om te bewegen binnen de pijngrens.

Onze tip voor herstel: Begin de oefeningen altijd vanuit een ontspannen houding. Voel goed wat er gebeurd en wat er beweegt, waar je je spieren aanspant en waar juist niet. Voer de oefeningen rustig en geconcentreerd uit, maar blijf binnen de pijngrens. Werken deze oefeningen niet of nauwelijks en blijft u last hebben van uw pols? Maak dan een afspraak met onze praktijk in Enschede of Alphen a/d Rijn. Onze deskundige chiropractor beoordeelt nauwkeurig uw klachten om op basis hiervan een effectief overbelaste pols behandeling aan te bieden.

    Laat u terugbellen

    Locaties

    Maak een afspraak

    Neem direct contact met ons op en maak een afspraak

    aangelsoten bij het christelijke chiropractoren associatie Nederlandpalmer college of chiropracticDCF chiropractiechiropractor centrum enschede en alphen aan den rijn is geregistreerd in het nationaal registeraangesloten aan het international chiropractors association