Nekklachten laten behandelen

Nekklachten behandelen door onze erkende chiropractor

Nekklachten kunnen van grote invloed zijn op het goed functioneren op werk, én in negatieve zin op uw dagelijks functioneren.  Nekpijn is helaas een veel voorkomende klacht waar naar schatting  70% van alle Nederlanders wel eens mee te maken heeft. Een stukje toelichting op de nek: deze bestaat uit 7 wervels en zorgt naast bewegingen, ook voor de ondersteuning van het hoofd. Tussen de nekwervels lopen naar beide kanten zenuwen naar buiten die naar het hoofd en de armen toe gaan. Problemen in de nek kunnen hierdoor klachten geven in het hoofd, maar ook in 1 of beide armen

 

 

 

Meest voorkomende nekklachten

Nekklachten kunnen door verschillende redenen plotseling of geleidelijk ontstaan. Wellicht herkent u zich in onderstaande voorbeelden van nekklachten.

  • verkeerde houding achter uw bureau of computer
  • verkeerde houding bij gebruik van telefoon, tablet of laptop
  • whiplashklachten ná een auto-ongeluk of val
  • slijtage van de nek

 

Hoe gaan wij uw nekklachten behandelen ?

Onze erkende chiropractor kan zal uw nekklachten behandelen met diverse technieken. Welke technieken worden toegepast, hangt af van de aard van uw klachten, uw wensen en uw behoeftes. De manipulatietechniek is een veelgebruikte techniek waarbije snelle, gecontroleerde rekbewegingen worden uitgevoerd op een gewricht met als doel de bewegelijkheid van dat gewricht te herstellen. Hierbij ontstaan het bekende ‘krakje’. Echter vormen spieren of andere weefsels ook een belangrijk onderdeel van uw behandeling. Maak direct een afspraak voor een behandeling door een chiropractor via onderstaande knop op onze vestiging in Enschede of Alphen a/d Rijn.