Manuele therapie in Enschede

Welkom bij Chiropractic Centrum Enschede; chiropractor en manueel therapeut. Eigenaar Tor Inge Dragland heeft zijn diploma behaald aan de Palmer College of Chiropractic in de Verenigde Staten. Na het voltooien van de opleiding heeft dhr. Dragland veel successen behaald met het drastisch verminderen en zelfs elimineren van diverse klachten. In nagenoeg alle gevallen hadden de klachten een oorzaak in een afwijking in de wervelkolom. De kern van zijn behandelingen is daarom ook hierop gericht; klachten aan het de wervelkolom.

Manuele therapie praktijk madioenstraat 103 Enschede

De wachtruimte

Manuele therapie door onze chiropractor: wij zoeken de oorzaak van uw klacht

Lukt het maar niet uw klachten te verhelpen bij de fysiotherapeut en blijft u hinder ondervinden van uw klacht. Maak dan een vrijblijvende afspraak met de praktijk aan de madioenstraat 103. Ons team gelooft niet in standaard klachten, maar bekijkt iedere klacht bij iedere patiƫnt zeer kritisch. Daarom besteden wij ruim aandacht aan onderzoek naar de werkelijk oorzaak. Zodra de oorzaak is geconstateerd, wordt een behandeling in gang gezet voor het corrigeren van de wervels en het stimuleren van zenuwen om de klacht definitief te verhelpen. Neem dus gerust contact op voor manuele therapie of maak een afspraak via onderstaand formulier.

Meer weten over onze chiropractor T.I Dragland? Klik hier en bekijk zijn uitgebreide seminar over het onderwerp chiropractie.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Locaties

Uw bericht