Koliek en KISS syndroom behandeling

Koliek en KISS syndroom behandeling speciaal voor baby's

Kolieken zijn krampen ( of spasmen ) van het gladde spierweefsel van de wand van je holle organen, denk hierbij aan de slokdarm, maag, darmen, galwegen en galblaas, urinewegen en urineblaas. Deze krampen kunnen voorkomen bij volwassenen en kinderen. Bij volwassenen betekend het vaak nier- of galstenen. Kinderen kunnen met name in de eerste vier levensmaanden last van kolieken krijgen.

Kolieken tijden de bevalling

Kolieken kunnen tijdens de bevalling ontstaan door het trekken, draaien en samendrukken van de wervelkolom. Hierdoor kan het KISS syndroom ontstaan of kan een baby last krijgen van kolieken. Het gevolg hiervan kan zijn dat uw baby een “huilbaby” is. Chiropractie heeft een speciaal voor baby’s ontwikkelde behandeltechniek waarbij blokkades in de wervelkolom worden opgeheven. Medisch onderzoek wees uit dat 94% van de koliekbaby’s na chiropractische behandeling geen last meer had van koliekaanvallen. Andere gevolgen van blokkades kunnen zijn: aanhoudende verkoudheid, verminderde weerstand, oorinfecties, slaap- en eetstoornissen, astma, concentratieverlies of hoofdpijn.

Heeft u een ‘huilbaby’? Dan biedt onze koliek en KISS syndroom behandeling wellicht dé uitkomst!

Een huilbaby kan ongelooflijk zwaar zijn en verdrietig zijn. Stop daarom direct met het uzelf en uw kind ondraaglijk maken, want in de meeste gevallen werkt onze speciale koliek en KISS syndroom behandeling en kunt u en uw kind weer een normaal leven leiden.