Behandelingen

Ontmoet onze chiropractor in Twente

De chiroprac-tor

De chiroprac-tor

Welkom bij dé chiropractor behandel praktijk in Twente. Onze praktijk word geleid door dhr. Tor Inge Dragland. Vanuit zijn vestiging in Enschede helpt dhr. Dragland baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen bij het verminderen van hun specifieke pijnklachten.

Tijdens uw eerste bezoek in onze praktijk volgt allereerst een intake gesprek. Vervolgens vindt er een lichamelijk onderzoek plaatst met enkele chiropractische- en medische tests én een EMG-scan. Deze scan geeft nauwkeurig inzicht in de gesteldheid van de zenuwbanen en spierspanningen in de wervelkolom. Op basis hiervan wordt een adequaat behandelplan opgesteld voor uw persoonlijke situatie.

De meeste klachten die wij tegenkomen zijn in 6 tot 10 behandelingen al heel goed te behandelen. De eerste behandelingen worden uitgevoerd met een frequentie van tweemaal per week: de z.g. stabilisatiefase. Het is in deze fase normaal dat er reacties in het lichaam optreden, zoals spierpijn, stijfheid en vermoeidheid. Dit is normaal en kan komen doordat spieren lange tijd niet goed hebben gewerkt of door het vrijkomen van toxische stoffen.

De chiropractor in Twente die gelooft in de kracht van rust

Ons advies tijdens een behandelperiode is om voldoende water te drinken en vooral voldoende rust te nemen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door gedurende de behandelingstraject de intervallen tussen de behandelingen steeds langer te maken. De bedoeling hiervan is  dat het lichaam (wervelkolom, gewrichten, spieren en gewrichtsbanden) er weer toe wordt gebracht zich aan te passen aan normale omstandigheden. Ondanks dat de frequentie van behandeling lager wordt, is het lichaam weldegelijk bezig om te herstellen. Let daarom op, want overbelasting kan in deze fase een terugval veroorzaken.

Goed om te weten is dat doorgaan onze behandelingen volledig pijnloos zijn. Men kan soms een licht krakend geluid horen of voelen door de druk die onze chiropractor uitoefent op de wervels. Maakt u zich echter geen zorgen, u bent in zeer goede handen!

Maak een afspraak

Neem direct contact met ons op en maak een afspraak

aangelsoten bij het christelijke chiropractoren associatie Nederlandpalmer college of chiropracticDCF chiropractiechiropractor centrum enschede en alphen aan den rijn is geregistreerd in het nationaal registeraangesloten aan het international chiropractors association