Behandelingen

Ontmoet onze chiropractor nabij Hengelo

de chiropractor nabij Hengelo met de beste klantenscore!

De chiroprac-tor

Maak kennis met de meest gerenommeerde chiropractor nabij Hengelo. Onze praktijk word geleid door dhr. Tor Inge Dragland. Vanuit zijn vestiging in Enschede helpt dhr. Dragland baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen bij het verminderen van hun specifieke pijnklachten.

Tijdens uw eerste bezoek in onze praktijk volgt allereerst een intake gesprek. Vervolgens vindt er een lichamelijk onderzoek plaatst met enkele chiropractische- en medische tests én een EMG-scan. Deze scan geeft nauwkeurig inzicht in de gesteldheid van de zenuwbanen en spierspanningen in de wervelkolom. Op basis hiervan wordt een adequaat behandelplan opgesteld voor uw persoonlijke situatie.

De meeste klachten die wij tegenkomen zijn in 6 tot 10 behandelingen al heel goed te behandelen. De eerste behandelingen worden uitgevoerd met een frequentie van tweemaal per week: de z.g. stabilisatiefase. Het is in deze fase normaal dat er reacties in het lichaam optreden, zoals spierpijn, stijfheid en vermoeidheid. Dit is normaal en kan komen doordat spieren lange tijd niet goed hebben gewerkt of door het vrijkomen van toxische stoffen.

De beste beoordeelde chiropractor nabij Hengelo

Ons advies tijdens een behandelperiode is om altijd voldoende rust te nemen en water te drinken. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door gedurende de behandelingstraject de intervallen tussen de behandelingen steeds langer te maken. De bedoeling hiervan is  dat het lichaam (wervelkolom, gewrichten, spieren en gewrichtsbanden) er weer toe wordt gebracht zich aan te passen aan normale omstandigheden. Goed om te weten is dat doorgaan onze behandelingen volledig pijnloos zijn. Men kan soms een licht krakend geluid horen of voelen door de druk die onze chiropractor uitoefent op de wervels. Wij hechten grote waarde aan klantervaringen en zodoende zijn wij trots op de vele positieve ervaringen van onze klanten. Klik hier voor onze actuele recensies.

Maak een afspraak

Neem direct contact met ons op en maak een afspraak

aangelsoten bij het christelijke chiropractoren associatie Nederlandpalmer college of chiropracticDCF chiropractiechiropractor centrum enschede en alphen aan den rijn is geregistreerd in het nationaal registeraangesloten aan het international chiropractors association