ADHD behandeling voor kinderen en volwassenen

adhd behandeling van kinderen en volwassenen bij de chiropractorADHD ofwel “Attention Deficit Hyperactivity Disorder”. Kinderen (en ook volwassenen) met deze aandoening hebben vaak concentratieproblemen, zijn hyperactief en erg impulsief. Blokkades kunnen bepaalde impulsen naar de hersenen verstoren waardoor de hersenen geremd worden in het functioneren. Deze blokkades kunnen bij de geboorte, maar ook later ontstaan. Een bewegingsstoornis tussen wervels onderling vermindert een bepaalde prikkeling naar de hersenen.

Hoe kun je ADHD herkennen?

Volwassenen en of kinderen met ADHD vertonen vaak klachten die te maken hebben met de volgende drie symptomen:

    • Ze vertonen een grote mate van aandachttekort
    • Ze tonen hoge vorm van hyperactiviteit
    • Ze hebben een verhoogde impulsiviteit, of hebben een gebrek aan remming

Onze ADHD behandeling heeft als doel normalisering van de zenuwaansturing

Hyperactiviteit is een onbewuste reactie dat door het juist bewegen van het lichaam deze gevoelsprikkels kunnen herstellen. Vaak is men zich er niet van bewust dat er blokkades in de wervelkolom aanwezig kunnen zijn. Het probleem is namelijk dat veel zenuwen geen pijnprikkels verzenden.

We beginnen altijd met een uitgebreid lichamelijk onderzoek

Tijdens een lichamelijk onderzoek en een scan onderzoekt de chiropractor uw kind op blokkades. Vervolgens kan de juiste ADHD behandeling worden toegepast met als doel normalisering van de zenuwaansturing. Maak een online afspraak via onderstaande knop, of laat u terugbellen door één van onze medewerkers.

Laat u terugbellen

Locaties